Yhteystiedot

Yhteistyössä

Konesali:

 

System Partners Oy

Kiventie 1

32610 Vampula

 

puh: 020 7300 200

fax: 020 7300 201

Julkaisujärjestelmät ja websovellukset

Hyvä verkkosivusto on elintärkeä osa yrityksen markkinointia ja liiketoimintaa. System Partnersin kumppaneista voit valita juuri sopivan julkaisujärjestelmän toimittajan yrityksesi www-sivujen pohjaksi. Julkaisu- järjestelmän avulla pääset nopeasti mukaan globaaleille markkinoille ja helpotat samalla yhteydenpitoa asiakkaiden kanssa.

 
 

JPmedia on vuonna 2006 perustettu nuorekas yritys, jonka päätoimialueena on tietoverkkopalvelut. Helppokäyttöisen ja joustavan julkaisujärjestelmämme avulla pystytään rakentamaan erilaisia web-sovelluksia asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Julkaisujärjestelmän avulla web-sovellusten ylläpitäminen onnistuu helposti ja vaivattomasti,
olipa kyseessä sitten kotisivut tai varta vasten rakennettu web-sovellus.

Kotisivuratkaisut

Kauppapaikat

Intranet / Extranet - ratkaisut

  Mainostoimisto LANIQAtuotanto on kotkalainen, vuonna 2000 perustettu, laadukkaita markkinointiviestintä- ja verkkopalveluratkaisuja tuottava toimisto.
  mManual Oy on kolmen pitkään yhteistyötä tehneen yrityksen 1.7.2003 perustama yhtiö. Sen toimialana on tekniseen dokumentointiin, tietoverkkojen hyväksikäyttöön ja muuhun yritysten toiminnan tehostamiseen liittyvien palvelujen, ohjelmien ja työmenetelmien kehittäminen ja tuottaminen.
  Wodemedia on keskittynyt tuottamaan korkealaataatuisia verkkosivustoja yritysten käyttöön. Helppokäyttöisen julkaisujärjestelmän avulla pidät vaivatta ajantasalla monimutkaisenkin sivuston.
Sofokus Oy on vuonna 2000 perustettu, innovatiivisiin ja vaativiin sähköisiin liiketoimintaratkaisuihin erikoistunut asiantuntijayritys. Sofokus suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää erilaisiin tarpeisiin räätälöityjä verkkopalveluja ja verkkosovelluksia, jotka tehostavat yritysten ja yhteisöjen toimintaa. Liiketoiminta perustuu asiakaslähtöisyyteen ja Sofokuksen tavoitteena on olla ensisijainen yhteistyökumppaninne. Sofokuksen erityisosaamista ovat sähköisen liiketoiminnan asiantuntemus sekä teknologinen osaaminen.

Verkkosivustot

Intra / Extranet

Verkkokaupat

Asiakaskohtaiset verkkosovellukset

Projektienhallinta

   

Toiminnanohjausjärjestelmät

Kumppanimme pystyvät toimittamaan yrityksellenne taloushallinnon, tuotannon, logistiikan, asiakkuudenhallinnan, huoltohallinnon ja sähköisen kaupan tietojärjestelmäratkaisut avaimet käteen periaatteella.

 
Mavisystems Oy:n tavoitteena on parantaa asiakasyritystensä kilpailukykyä toimittamalla heille toimintaa ohjaavia ja tukevia tietojärjestelmien kokonaisratkaisuja. Pitkä kokemuksemme ja vahva ammattitaitomme tarkoittavat asiakkaillemme onnistunutta tietojärjestelmäprojektia ja pitäviä aikatauluja. Toteutamme tietojärjestelmäratkaisut Microsoft Dynamics NAV –ohjelmiston avulla.
   

Tietotekniikan ammattilaiset

Valitsemalla oikeat työkalut liiketoimintasi tarpeisiin, saavutat tavoitteesi nopeammin ja tehokkaammin. Anna ammattilaisten auttaa yrityksesi kehittämisessä, kumppaneistamme löytyy useita monipuolisia ja aidosti palvelevia atk-alan yrityksiä.

 
Enter SystemSolutions Oy on kokenut tietojärjestelmien asiantuntija, joka tarjoaa yrityksille ja yhteisöille parhaat ratkaisut luotettavasti ja positiivisella palveluasenteella. Suunnittelemme ja toteutamme hallitusti asiakkaiden tarpeisiin sopivan kokoiset tietojärjestelmäkokonaisuudet, joiden ansiosta voidaan tehostaa liiketoimintaa ja varmistaa toiminnan keskeytymättömyys.

Vakka-Suomen Koneteam Oy on vuonna 1989 perustettu tietoliikennealan yritys. Toimimme Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. Toimistotilat löytyvät Laitilasta ja Porista. Palvelemme kokonaisvaltaisesti ja kartoitamme juuri sinulle tai yrityksellesi sopivat tietoliikenneratkaisut

 

 

Rauman Atk-Antti Oy on vuonna 1996 joulukuussa avattu monipuolinen tietotekniikan yritys. Tarjoamme kokonaispalvelua ylläpitämällä ja kehittämällä asiakkaittemme tietojärjestelmiä Rauman talousalueella. Palveluun kuuluu toimintaympäristön kartoitus ja selvitys tarvittavista ohjelmista ja laitteista.

Visman ohjelmistot (Nova, Econet,  SuperOffice, Monipankki, Avendo)

JPMedia Julkaisujärjestemä

Tiimi Palvelu

HP, Lenovo, DTK palvelimet ja tietokoneet

F-Secure ja Norman tietoturvaohjelmistot

 

 

 Haluatko yhteistyöhön kanssamme?

Toteutus: JPmedia